Over Numbar

‘Je persoonlijke financiële en fiscale sparringpartner’

Bij Numbar tref je geen traditionele accountants of stoffige boekhouders. Wij houden van vernieuwing en maken op ons kantoor in Haarlem gebruik van alle mogelijkheden die automatisering biedt. Onze klanten zijn ambitieuze en groeiende ondernemers in het MKB. Ondernemers die geen financiële of fiscale onrust willen, maar een onderneming die voor hen werkt en niet andersom.

Numbar staat voor je klaar als jouw persoonlijke financiële en fiscale sparringpartner. Wij ondersteunen je op een laagdrempelige manier, maken cijfers tastbaar en inzichtelijk, denken graag met je mee bij het nemen van financiële beslissingen en signaleren mogelijkheden binnen de continu wijzigende wet- en regelgeving. En uiteraard zijn we ook altijd op zoek naar fiscale kansen voor jouw onderneming.

Kwaliteit, eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zijn betrokken, durven kritisch te zijn wanneer de situatie daarom vraagt en hechten veel waarde aan integriteit.

“Met Barry is het een totaal andere ervaring dan bij mijn vorige boekhouder. Barry staat voor persoonlijke aandacht, toewijding en duidelijkheid. Super prettig werken, echt een aanrader!”

OpenEmbassy

“Barry en ik kennen elkaar via de crossfit box. Omdat we direct een goede klik hadden heb ik hem gevraagd mij te helpen met de boekhouding van mijn bedrijf. Nu 1,5 jaar verder ben ik super blij met deze keuze! Barry heeft mij veel inzicht gegeven en staat altijd klaar om vragen beantwoorden of een toelichting te geven”

Bulthaup Haarlem

“Voor al onze financiële zaken en vragen kiezen wij voor de deskundigheid en betrouwbaarheid van Barry. Wij waarderen zijn open houding en relaxte, maar punctuele manier van werken”

Sport je fit

“Barry is een uitstekende financieel adviseur. Altijd goed bereikbaar, toegankelijk en denkt met je mee. Hij is erg betrouwbaar door zijn deskundige en goed onderbouwde advies.”

Pop-Up Borrel

“Barry heeft ons met veel geduld geholpen en wegwijs gemaakt in een wereld waar wij nul verstand van hadden. Barry is altijd beschikbaar voor vragen wat erg fijn is en neemt de tijd om het duidelijk uit te leggen.”

Coffeebar Mica

“Barry is naast een vakkundig financieel specialist ook een prettig persoon om mee samen te werken. Hij geeft gevraagd en ongevraagd deskundig advies en denkt op een constructieve manier mee met mij als ondernemer.”

Happy Scrum Master

“Barry is TOP! Pro-actief, veel kennis van zaken, stelt de klant altijd voorop, goede prijs-kwaliteit verhouding en fijn in de omgang.”

Jordi Wille

Barry Giesberts & het team

‘Passie voor ondernemerschap moet leiden tot winst’

Numbar is opgericht door mij, Barry Giesberts. Als afgestudeerd accountant vind ik na ruim 15 jaar werkervaring, dat de beroepsgroep toe is aan vernieuwing. Voor mij staan persoonlijke aandacht voor de ondernemer, samen kijken naar de toekomst en meebewegen met verschillende ontwikkelingen centraal. Het neerzetten van een stevig financieel en fiscaal fundament dat klaar is voor de toekomst. Als jij als ondernemer geen financiële onrust meer hebt, dan ben ik blij.

Ik vind het heerlijk om getallen en data tastbaar en inzichtelijk te maken en samen te werken aan financiële en fiscale vraagstukken. Jouw toekomstdoel is mijn uitgangspunt. Wijzigingen in wet- en regelgeving volg ik met plezier en daarbij kijk ik altijd of er fiscale mogelijkheden voor jou zijn.

Dit doe ik niet alleen; signaleer ik mogelijkheden voor jouw onderneming waar een specialist voor nodig is, dan schakel ik deze in. Uiteraard alleen na goed overleg met jou. Zie mij als jouw financiële huisarts. Jij komt bij mij en ik schakel met de specialisten. Wel zo makkelijk.

Zie mij als jouw financiële huisarts.

En naast de cijfers? Beoefen ik Crossfit en als ik niet aan het sporten ben, lees ik er graag over. Ik ben groot liefhebber van alles wat met sport en voeding te maken heeft. Daarnaast ben ik echt een gadget-freak, maak ik graag een praatje, een kop koffie sla ik nooit over en luister ik graag naar podcasts.