Neem contact met ons op

  Je hoort snel van ons terug!

  Barry Giesberts

  Eerste Emmastraat 18 – 2012 GG Haarlem

  Of plan direct zelf een
  afspraak in online.

  “Met Barry is het een totaal andere ervaring dan bij mijn vorige boekhouder. Barry staat voor persoonlijke aandacht, toewijding en duidelijkheid. Super prettig werken, echt een aanrader!”

  OpenEmbassy

  “Barry en ik kennen elkaar via de crossfit box. Omdat we direct een goede klik hadden heb ik hem gevraagd mij te helpen met de boekhouding van mijn bedrijf. Nu 1,5 jaar verder ben ik super blij met deze keuze! Barry heeft mij veel inzicht gegeven en staat altijd klaar om vragen beantwoorden of een toelichting te geven”

  Bulthaup Haarlem

  “Voor al onze financiĆ«le zaken en vragen kiezen wij voor de deskundigheid en betrouwbaarheid van Barry. Wij waarderen zijn open houding en relaxte, maar punctuele manier van werken”

  Sport je fit

  “Barry is een uitstekende financieel adviseur. Altijd goed bereikbaar, toegankelijk en denkt met je mee. Hij is erg betrouwbaar door zijn deskundige en goed onderbouwde advies.”

  Pop-Up Borrel

  “Barry heeft ons met veel geduld geholpen en wegwijs gemaakt in een wereld waar wij nul verstand van hadden. Barry is altijd beschikbaar voor vragen wat erg fijn is en neemt de tijd om het duidelijk uit te leggen.”

  Coffeebar Mica

  “Barry is naast een vakkundig financieel specialist ook een prettig persoon om mee samen te werken. Hij geeft gevraagd en ongevraagd deskundig advies en denkt op een constructieve manier mee met mij als ondernemer.”

  Happy Scrum Master

  “Barry is TOP! Pro-actief, veel kennis van zaken, stelt de klant altijd voorop, goede prijs-kwaliteit verhouding en fijn in de omgang.”

  Jordi Wille

  Onze diensten

  Jouw financiƫle administratie zien we als het fundament van je onderneming. Als je fundament stevig staat, geeft dat rust en inzicht en kun je beter beslissingen nemen, focus houden en bouwen aan de groei van je bedrijf.